fbpx
Kjellerup Muldvarpe Bekæmpelse​
Er du træt af at se din have blive ødelagt af muldvarpe?
+45 42 48 67 78
Bjerringbro Muldvarpe Bekæmpelse​
Er du træt af at se din have blive ødelagt af muldvarpe?
+45 42 48 67 78

Har du Muldvarpe i Bjerringbro?

Er du træt af at se dine grønne områder blive ødelagt af skadedyr som muldvarpe og mosegrise? Disse uønskede gæster kan føre til betydelige skader på dine græsplæner, blomsterbede og andre udendørs områder. Heldigvis kan vores team af eksperter hjælpe med at opretholde en smuk og velplejet have ved hjælp af vores avancerede bekæmpelsesmetoder. Vores hovedkvarter er beliggende i Ans By, men vi tilbyder også vores tjenester til Bjeringbro og omegn.

Vores erfarne team ved, hvordan man effektivt bekæmper muldvarpe og mosegrise ved hjælp af miljøvenlige og sikre teknikker. Vi arbejder altid med fokus på at opretholde en smuk have, uden at skade miljøet, og vi sørger for, at du får det bedste resultat.

Bestil

Bestil via muldvarpemanden.dk

Vent

Vi køre hjem til dig.

Bekæmp

Vi bekæmper skadedyrene.

Bestil online

Efter du har bestilt, sender vi dig en SMS, og aftaler nærmere. betales viabankoverførsel  eller Kontant. Efter arbejdet er udført vil du få din kvitering på mail.
Muldvarpemanden har fanget en muldvarp

Bekæmpelse af muldvarpe i Bjerringbro

Vores eksperter har mange års erfaring med skadedyrsbekæmpelse, og vi garanterer, at vi vil hjælpe med at beskytte din have mod fremtidige angreb. Vi tager vores opgave meget seriøst og gør alt, hvad vi kan, for at sikre, at din have ser smuk og velplejet ud.

Skal vi Bekæmpe dine muldvarpe?

Så hvis du ønsker at beskytte dine udendørs områder mod skader forårsaget af muldvarpe og mosegrise, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er her for at hjælpe med at opretholde en skøn og velplejet have i Bjerringbro. Kontakt os i dag for en gratis vurdering og besøg.

Hvad siger vores kunder?

Fremragende
På basis af 12 anmeldelser
niels larsen
niels larsen
2024-03-24
Vi havde mange huller i græsplænen forårsaget af mosegrise, efter at have haft besøg af Muldvarpemanden for en uge siden er der stadig ikke spor af mosegrise, så en anbefaling herfra.
Bjarke Faarup
Bjarke Faarup
2024-03-21
Hurtig og effektiv hjælp, de små sataner ødelægger konstant haven her, men muldvarpemanden får dem op af jorden, se beviset
Flemming Juul
Flemming Juul
2023-11-24
En dejlig oplevelse, det virkede bare. Kan anbefales til andre, jeg har haft mine kampe med de små terrorister, tak til Muldvarpemanden. Hilsen Flemming fra Jaungyde.
Hanne Sørensen
Hanne Sørensen
2023-11-24
Muldvarpemanden er imødekommende og serviceminded. Hans arbejde er veludført, og han følger op på sit arbejde og ,sikrer at vi som kunder er tilfredse. Kan kun anbefale firmaet.
Erik Frølund
Erik Frølund
2023-09-28
Lynhurtig udrykning. Effektiv bekæmpelse, god service til rimelig pris.
bjarne nørtoft
bjarne nørtoft
2023-07-27
Det var udmærket
Steen Mølsted
Steen Mølsted
2023-07-25
Har da aldrig oplevet mangen til ond person :) han slog jo muldvarpen ihjel :) Og tusind tak for det
Jørgen Hede Sejbjerg
Jørgen Hede Sejbjerg
2023-07-24
Muldvarpene er væk👍
Simon Haunstoft
Simon Haunstoft
2023-06-17
Jeg havde problemer indendørs med skægkræ og myrer. Udendørs døjede jeg med myrer og muldvarper. Jeg kontaktede Muldvarpemanden.dk, som kom samme eftermiddag og nu 4 uger efter har jeg ikke set skyggen af myrer, skægkræ eller muldvarper. Det er alle pengene værd at få et visit af muldvarpemanden. Jeg fik anbefalet dem af min nabo, som har købt en helårs pakke og er meget tilfreds.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tak for din bestilling​

Din bestilling er modtaget!

Vi kontakter dig inden længe

I mellem tiden kan hoppe ind på vores FAQ side for “spørgsmål og svar”