Muldvarpemandens logo lille 2
Holstebro Muldvarpe Bekæmpelse​
Er du træt af at se din have blive ødelagt af muldvarpe?
+45 42 48 67 78
Holstebro Muldvarpe Bekæmpelse​
Er du træt af at se din have blive ødelagt af muldvarpe?
+45 42 48 67 78

Har du Muldvarpe i Holstebro?

Det kan være svært at få havearbejde og udendørs projekter til at forløbe gnidningsfrit, især når man er overvældet af uønskede gæster som muldvarpe eller mosegrise. Heldigvis er vi her for at hjælpe! Vi har vores hovedkvarter i Ans by, men vi tilbyder også vores professionelle tjenester i og omkring Holstebro.

Vi har mange års erfaring med bekæmpelse af muldvarpe, og vi ved, hvordan man effektivt og miljøvenligt kan bekæmpe Muldvarpen. Vores team af eksperter har den nyeste teknologi og viden til at tackle enhver muldvarpesituation, uanset størrelse eller sværhedsgrad.

Bestil

Bestil via muldvarpemanden.dk

Vent

Vi køre hjem til dig.

Bekæmp

Vi bekæmper skadedyrene.

Bestil online

Efter du har bestilt, sender vi dig en SMS, og aftaler nærmere. betales viabankoverførsel  eller Kontant. Efter arbejdet er udført vil du få din kvitering på mail.
Muldvarpemanden har fanget en muldvarp

Bekæmpelse af muldvarpe i Randers

Muldvarpe er kendt for deres tunneler i jorden, som kan føre til alvorlige skader på din have. Men det behøver ikke at være sådan. Vores team af erfarne fagfolk har de nødvendige værktøjer og teknikker til effektivt at bekæmpe muldvarpe i Randers

Skal vi Bekæmpe dine muldvarpe?

Så hvis du står over for en udfordring med muldvarpe i Holstebro eller omegn, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil glædeligt besøge din ejendom og gennemføre en grundig inspektion for at identificere muldvarpe og deres bo, og derefter give dig vores bedste anbefaling til at bekæmpe dem. Lad os hjælpe dig med at opretholde en smuk og sund have, fri for muldvarpe og andre uønskede gæster.

Hvad siger vores kunder?

Fremragende
På basis af 12 anmeldelser
niels larsen
niels larsen
2024-03-24
Vi havde mange huller i græsplænen forårsaget af mosegrise, efter at have haft besøg af Muldvarpemanden for en uge siden er der stadig ikke spor af mosegrise, så en anbefaling herfra.
Bjarke Faarup
Bjarke Faarup
2024-03-21
Hurtig og effektiv hjælp, de små sataner ødelægger konstant haven her, men muldvarpemanden får dem op af jorden, se beviset
Flemming Juul
Flemming Juul
2023-11-24
En dejlig oplevelse, det virkede bare. Kan anbefales til andre, jeg har haft mine kampe med de små terrorister, tak til Muldvarpemanden. Hilsen Flemming fra Jaungyde.
Hanne Sørensen
Hanne Sørensen
2023-11-24
Muldvarpemanden er imødekommende og serviceminded. Hans arbejde er veludført, og han følger op på sit arbejde og ,sikrer at vi som kunder er tilfredse. Kan kun anbefale firmaet.
Erik Frølund
Erik Frølund
2023-09-28
Lynhurtig udrykning. Effektiv bekæmpelse, god service til rimelig pris.
bjarne nørtoft
bjarne nørtoft
2023-07-27
Det var udmærket
Steen Mølsted
Steen Mølsted
2023-07-25
Har da aldrig oplevet mangen til ond person :) han slog jo muldvarpen ihjel :) Og tusind tak for det
Jørgen Hede Sejbjerg
Jørgen Hede Sejbjerg
2023-07-24
Muldvarpene er væk👍
Simon Haunstoft
Simon Haunstoft
2023-06-17
Jeg havde problemer indendørs med skægkræ og myrer. Udendørs døjede jeg med myrer og muldvarper. Jeg kontaktede Muldvarpemanden.dk, som kom samme eftermiddag og nu 4 uger efter har jeg ikke set skyggen af myrer, skægkræ eller muldvarper. Det er alle pengene værd at få et visit af muldvarpemanden. Jeg fik anbefalet dem af min nabo, som har købt en helårs pakke og er meget tilfreds.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tak for din bestilling​

Din bestilling er modtaget!

Vi kontakter dig inden længe

I mellem tiden kan hoppe ind på vores FAQ side for “spørgsmål og svar”