Muldvarpemandens logo lille 2
Horsens Muldvarpe Bekæmpelse​
Er du træt af at se din have blive ødelagt af muldvarpe?
+45 42 48 67 78
Horsens Muldvarpe Bekæmpelse​
Er du træt af at se din have blive ødelagt af muldvarpe?
+45 42 48 67 78

Har du Muldvarpe i Horsens?

Fra vores hovedkvarter i Ans by, er vi stolte af at kunne tilbyde vores ekspertise inden for bekæmpelse af skadedyr til kunder i Horsens og omegn. Vores team af dedikerede fagfolk har en bred vifte af værktøjer og teknikker til rådighed, så vi kan effektivt og hurtigt løse ethvert problem, du måtte have med muldvarpe eller Mosegrise at gøre.

Vores team af erfarne teknikere har mange års erfaring med bekæmpelse af Muldvarpe og mosegrise, og vi ved, hvordan vi skal tackle enhver situation, uanset om det er et lille eller stort problem. Vi tager vores opgave alvorligt og stræber altid efter at levere den bedste service til vores kunder.

Bestil

Bestil via muldvarpemanden.dk

Vent

Vi køre hjem til dig.

Bekæmp

Vi bekæmper skadedyrene.

Bestil online

Efter du har bestilt, sender vi dig en SMS, og aftaler nærmere. betales viabankoverførsel  eller Kontant. Efter arbejdet er udført vil du få din kvitering på mail.
Muldvarpemanden har fanget en muldvarp

Bekæmpelse af muldvarpe i Horsens

Med vores udvidede dækning i Horsens-området, er vi i stand til at reagere hurtigt på dit behov for skadedyrsbekæmpelse. Vores team af teknikere er klar til at køre ud til din ejendom for at inspicere dit problem og give dig en effektiv løsning, der passer til dit budget og din tidsplan.

Skal vi Bekæmpe dine muldvarpe?

Vi ved, at muldvarpe og mosegrisen kan være en stor gene, og vi stræber altid efter at løse problemet så hurtigt som muligt. Derfor har vi et dedikeret team af bekæmpere, der er klar til at besøge din ejendom på kort varsel for at levere en effektiv og permanent løsning.

Hvad siger vores kunder?

Fremragende
På basis af 12 anmeldelser
niels larsen
niels larsen
2024-03-24
Vi havde mange huller i græsplænen forårsaget af mosegrise, efter at have haft besøg af Muldvarpemanden for en uge siden er der stadig ikke spor af mosegrise, så en anbefaling herfra.
Bjarke Faarup
Bjarke Faarup
2024-03-21
Hurtig og effektiv hjælp, de små sataner ødelægger konstant haven her, men muldvarpemanden får dem op af jorden, se beviset
Flemming Juul
Flemming Juul
2023-11-24
En dejlig oplevelse, det virkede bare. Kan anbefales til andre, jeg har haft mine kampe med de små terrorister, tak til Muldvarpemanden. Hilsen Flemming fra Jaungyde.
Hanne Sørensen
Hanne Sørensen
2023-11-24
Muldvarpemanden er imødekommende og serviceminded. Hans arbejde er veludført, og han følger op på sit arbejde og ,sikrer at vi som kunder er tilfredse. Kan kun anbefale firmaet.
Erik Frølund
Erik Frølund
2023-09-28
Lynhurtig udrykning. Effektiv bekæmpelse, god service til rimelig pris.
bjarne nørtoft
bjarne nørtoft
2023-07-27
Det var udmærket
Steen Mølsted
Steen Mølsted
2023-07-25
Har da aldrig oplevet mangen til ond person :) han slog jo muldvarpen ihjel :) Og tusind tak for det
Jørgen Hede Sejbjerg
Jørgen Hede Sejbjerg
2023-07-24
Muldvarpene er væk👍
Simon Haunstoft
Simon Haunstoft
2023-06-17
Jeg havde problemer indendørs med skægkræ og myrer. Udendørs døjede jeg med myrer og muldvarper. Jeg kontaktede Muldvarpemanden.dk, som kom samme eftermiddag og nu 4 uger efter har jeg ikke set skyggen af myrer, skægkræ eller muldvarper. Det er alle pengene værd at få et visit af muldvarpemanden. Jeg fik anbefalet dem af min nabo, som har købt en helårs pakke og er meget tilfreds.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tak for din bestilling​

Din bestilling er modtaget!

Vi kontakter dig inden længe

I mellem tiden kan hoppe ind på vores FAQ side for “spørgsmål og svar”