fbpx
Lemvig Muldvarpe Bekæmpelse​
Er du træt af at se din have blive ødelagt af muldvarpe?
+45 42 48 67 78
Lemvig Muldvarpe Bekæmpelse​
Er du træt af at se din have blive ødelagt af muldvarpe?
+45 42 48 67 78

Har du Muldvarpe i Lemvig?

Vores hovedkvarter i Ans by har været dedikeret til at levere den bedste service til bekæmpelse af muldvarpe i området i mange år. Men vi er ikke begrænset til kun at arbejde i Ans, vi har også udvidet vores tjenester til områder i nærheden.

Så for alle dem, der bor i Lemvig og kæmper med en muldvarpeinvasion i deres Haver, er vi her for at hjælpe! Vores erfarne team af eksperter køre fra Ans by til Lemvig for at give dig den bedste mulige løsning på dit muldvarpeproblem.

Bestil

Bestil via muldvarpemanden.dk

Vent

Vi køre hjem til dig.

Bekæmp

Vi bekæmper skadedyrene.

Bestil online

Efter du har bestilt, sender vi dig en SMS, og aftaler nærmere. betales viabankoverførsel  eller Kontant. Efter arbejdet er udført vil du få din kvitering på mail.
Muldvarpemanden har fanget en muldvarp

Bekæmpelse af muldvarpe i Lemvig

Vores effektive og miljøvenlige metoder til bekæmpelse af muldvarpe vil sikre, at du kan nyde en muldvarpefri have uden at skade miljøet. Vi ved, at muldvarpe kan være en kild til frustration og stress, især når de graver tunneller i dit græs og ødelægger dine planter. Derfor er vi dedikeret til at bringe ro og harmoni tilbage til din have.

Skal vi Bekæmpe dine muldvarpe?

Ud over muldvarpebekæmpelse, vil vi også være tilgængelige for at hjælpe med andre relaterede opgaver, såsom bekæmpelse af mosegrise. Vi er stolte af at kunne tilbyde en komplet pakke af tjenester til vores kunder, og vi er fast besluttet på at levere resultater, der overstiger dine forventninger.

Så hvis du bor i Lemvig og har brug for hjælp til at bekæmpe dine muldvarpe, tøv ikke med at kontakte os. Vores dedikerede team står klar til at give dig den bedste service og løsning på dit muldvarpeproblem.

Hvad siger vores kunder?

Fremragende
På basis af 12 anmeldelser
niels larsen
niels larsen
2024-03-24
Vi havde mange huller i græsplænen forårsaget af mosegrise, efter at have haft besøg af Muldvarpemanden for en uge siden er der stadig ikke spor af mosegrise, så en anbefaling herfra.
Bjarke Faarup
Bjarke Faarup
2024-03-21
Hurtig og effektiv hjælp, de små sataner ødelægger konstant haven her, men muldvarpemanden får dem op af jorden, se beviset
Flemming Juul
Flemming Juul
2023-11-24
En dejlig oplevelse, det virkede bare. Kan anbefales til andre, jeg har haft mine kampe med de små terrorister, tak til Muldvarpemanden. Hilsen Flemming fra Jaungyde.
Hanne Sørensen
Hanne Sørensen
2023-11-24
Muldvarpemanden er imødekommende og serviceminded. Hans arbejde er veludført, og han følger op på sit arbejde og ,sikrer at vi som kunder er tilfredse. Kan kun anbefale firmaet.
Erik Frølund
Erik Frølund
2023-09-28
Lynhurtig udrykning. Effektiv bekæmpelse, god service til rimelig pris.
bjarne nørtoft
bjarne nørtoft
2023-07-27
Det var udmærket
Steen Mølsted
Steen Mølsted
2023-07-25
Har da aldrig oplevet mangen til ond person :) han slog jo muldvarpen ihjel :) Og tusind tak for det
Jørgen Hede Sejbjerg
Jørgen Hede Sejbjerg
2023-07-24
Muldvarpene er væk👍
Simon Haunstoft
Simon Haunstoft
2023-06-17
Jeg havde problemer indendørs med skægkræ og myrer. Udendørs døjede jeg med myrer og muldvarper. Jeg kontaktede Muldvarpemanden.dk, som kom samme eftermiddag og nu 4 uger efter har jeg ikke set skyggen af myrer, skægkræ eller muldvarper. Det er alle pengene værd at få et visit af muldvarpemanden. Jeg fik anbefalet dem af min nabo, som har købt en helårs pakke og er meget tilfreds.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tak for din bestilling​

Din bestilling er modtaget!

Vi kontakter dig inden længe

I mellem tiden kan hoppe ind på vores FAQ side for “spørgsmål og svar”