fbpx
Djursland Muldvarpe Bekæmpelse​
Er du træt af at se din have blive ødelagt af muldvarpe?
+45 42 48 67 78
Djursland Muldvarpe Bekæmpelse​
Er du træt af at se din have blive ødelagt af muldvarpe?
+45 42 48 67 78

Har du Muldvarpe i Djursland?

Fra vores hovedkvarter i Ans by, har vi nu udvidet vores service til også at dække det idylliske område på Djursland. Vi er dedikerede til at bringe vores ekspertise inden for bekæmpelse af muldvarpe til alle vores kunder, uanset hvor de befinder sig.

Vores team af erfarne og kompetente specialister kører nu også til Djursland for at tackle de udfordringer, som muldvarpe kan give. Med vores viden og teknologiske udstyr, er vi i stand til at bekæmpe muldvarpe på en effektiv og miljøvenlig måde.

Bestil

Bestil via muldvarpemanden.dk

Vent

Vi køre hjem til dig.

Bekæmp

Vi bekæmper skadedyrene.

Bestil online

Efter du har bestilt, sender vi dig en SMS, og aftaler nærmere. betales viabankoverførsel  eller Kontant. Efter arbejdet er udført vil du få din kvitering på mail.
Muldvarpemanden har fanget en muldvarp

Bekæmpelse af muldvarpe i Djursland

Ud over at bekæmpe muldvarpe, er vi også specialister i bekæmpelse af andre skadedyr som f.eks. mosegrise. Vi forstår, at de kan være en stor frustration for vores kunder, og vi er her for at hjælpe med at løse problemet.

Skal vi Bekæmpe dine muldvarpe?

Ved at vælge vores service, kan du være sikker på, at du får en effektiv og skånsom løsning, der er designet til at beskytte dit hjem og have. Vores team arbejder med omhu og professionalisme for at sikre, at du får den bedste service og resultater.

Så hvis du bor på Djursland og har brug for hjælp til at bekæmpe muldvarpe eller andre skadedyr, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til at bringe vores færdigheder og teknologi til dig, så du kan nyde en fredelig og skadedyrfri tilværelse.

Hvad siger vores kunder?

Fremragende
På basis af 12 anmeldelser
niels larsen
niels larsen
2024-03-24
Vi havde mange huller i græsplænen forårsaget af mosegrise, efter at have haft besøg af Muldvarpemanden for en uge siden er der stadig ikke spor af mosegrise, så en anbefaling herfra.
Bjarke Faarup
Bjarke Faarup
2024-03-21
Hurtig og effektiv hjælp, de små sataner ødelægger konstant haven her, men muldvarpemanden får dem op af jorden, se beviset
Flemming Juul
Flemming Juul
2023-11-24
En dejlig oplevelse, det virkede bare. Kan anbefales til andre, jeg har haft mine kampe med de små terrorister, tak til Muldvarpemanden. Hilsen Flemming fra Jaungyde.
Hanne Sørensen
Hanne Sørensen
2023-11-24
Muldvarpemanden er imødekommende og serviceminded. Hans arbejde er veludført, og han følger op på sit arbejde og ,sikrer at vi som kunder er tilfredse. Kan kun anbefale firmaet.
Erik Frølund
Erik Frølund
2023-09-28
Lynhurtig udrykning. Effektiv bekæmpelse, god service til rimelig pris.
bjarne nørtoft
bjarne nørtoft
2023-07-27
Det var udmærket
Steen Mølsted
Steen Mølsted
2023-07-25
Har da aldrig oplevet mangen til ond person :) han slog jo muldvarpen ihjel :) Og tusind tak for det
Jørgen Hede Sejbjerg
Jørgen Hede Sejbjerg
2023-07-24
Muldvarpene er væk👍
Simon Haunstoft
Simon Haunstoft
2023-06-17
Jeg havde problemer indendørs med skægkræ og myrer. Udendørs døjede jeg med myrer og muldvarper. Jeg kontaktede Muldvarpemanden.dk, som kom samme eftermiddag og nu 4 uger efter har jeg ikke set skyggen af myrer, skægkræ eller muldvarper. Det er alle pengene værd at få et visit af muldvarpemanden. Jeg fik anbefalet dem af min nabo, som har købt en helårs pakke og er meget tilfreds.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tak for din bestilling​

Din bestilling er modtaget!

Vi kontakter dig inden længe

I mellem tiden kan hoppe ind på vores FAQ side for “spørgsmål og svar”