fbpx
Højbjerg Muldvarpe Bekæmpelse​
Er du træt af at se din have blive ødelagt af muldvarpe?
+45 42 48 67 78
Højbjerg Muldvarpe Bekæmpelse​
Er du træt af at se din have blive ødelagt af muldvarpe?
+45 42 48 67 78

Har du Muldvarpe i Højbjerg?

Hos Muldvarpemanden.dk tilbyder vi professionelle og pålidelige muldvarpe- og mosegrisefangsttjenester til kunder i Højbjerg-området. Vi har mange års erfaring med at fange og fjerne disse dyr ved hjælp af vores sikre og effektive fosforbrinte-baserede metoder.

Selvom vores hovedkontor er beliggende i Ans, er vi fuldt mobiliserede og kan tage opgaver i hele Højbjerg-området. Bestilling af vores tjenester er let og enkelt på vores hjemmeside, muldvarpemanden.dk. Efter afgivelse af din bestilling vil du modtage en besked, hvor vi aftaler nærmere omkring tid og sted for fangsten.

Bestil

Bestil via muldvarpemanden.dk

Vent

Vi køre hjem til dig.

Bekæmp

Vi bekæmper skadedyrene.

Bestil online

Efter du har bestilt, sender vi dig en SMS, og aftaler nærmere. betales viabankoverførsel  eller Kontant. Efter arbejdet er udført vil du få din kvitering på mail.
Muldvarpemanden har fanget en muldvarp

Bekæmpelse af muldvarpe i Højbjerg

Vi er kendt for vores høje kvalitet og gode kundeservice i hele Højbjerg-området. Vores team af eksperter står klar til at besvare alle dine spørgsmål og give dig rådgivning og vejledning om, hvordan du kan forhindre fremtidige problemer med muldvarpe og mosegrise.

Skal vi Bekæmpe dine muldvarpe?

Så hvis du oplever problemer med muldvarpe eller mosegrise i Højbjerg-området, så tøv ikke med at kontakte Muldvarpemanden.dk. Vi vil arbejde tæt sammen med dig for at finde den bedste løsning til dit problem og sørge for at fjerne disse dyr og genoprette din have eller marker til deres tidligere skønhed. Vi er altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud og hjælpe dig med at beskytte dit hjem mod disse graveivrige dyr.

Hvad siger vores kunder?

Fremragende
På basis af 12 anmeldelser
niels larsen
niels larsen
2024-03-24
Vi havde mange huller i græsplænen forårsaget af mosegrise, efter at have haft besøg af Muldvarpemanden for en uge siden er der stadig ikke spor af mosegrise, så en anbefaling herfra.
Bjarke Faarup
Bjarke Faarup
2024-03-21
Hurtig og effektiv hjælp, de små sataner ødelægger konstant haven her, men muldvarpemanden får dem op af jorden, se beviset
Flemming Juul
Flemming Juul
2023-11-24
En dejlig oplevelse, det virkede bare. Kan anbefales til andre, jeg har haft mine kampe med de små terrorister, tak til Muldvarpemanden. Hilsen Flemming fra Jaungyde.
Hanne Sørensen
Hanne Sørensen
2023-11-24
Muldvarpemanden er imødekommende og serviceminded. Hans arbejde er veludført, og han følger op på sit arbejde og ,sikrer at vi som kunder er tilfredse. Kan kun anbefale firmaet.
Erik Frølund
Erik Frølund
2023-09-28
Lynhurtig udrykning. Effektiv bekæmpelse, god service til rimelig pris.
bjarne nørtoft
bjarne nørtoft
2023-07-27
Det var udmærket
Steen Mølsted
Steen Mølsted
2023-07-25
Har da aldrig oplevet mangen til ond person :) han slog jo muldvarpen ihjel :) Og tusind tak for det
Jørgen Hede Sejbjerg
Jørgen Hede Sejbjerg
2023-07-24
Muldvarpene er væk👍
Simon Haunstoft
Simon Haunstoft
2023-06-17
Jeg havde problemer indendørs med skægkræ og myrer. Udendørs døjede jeg med myrer og muldvarper. Jeg kontaktede Muldvarpemanden.dk, som kom samme eftermiddag og nu 4 uger efter har jeg ikke set skyggen af myrer, skægkræ eller muldvarper. Det er alle pengene værd at få et visit af muldvarpemanden. Jeg fik anbefalet dem af min nabo, som har købt en helårs pakke og er meget tilfreds.

1 thought on “MuldvarpeBekæmpelse Højbjerg”

  1. Pingback: Blog - Bekæmpelse af Muldvarpe og mosegrise

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tak for din bestilling​

Din bestilling er modtaget!

Vi kontakter dig inden længe

I mellem tiden kan hoppe ind på vores FAQ side for “spørgsmål og svar”