Muldvarpemandens logo lille 2
Norddjurs Muldvarpe Bekæmpelse​
Er du træt af at se din have blive ødelagt af muldvarpe?
+45 42 48 67 78
Norddjurs Muldvarpe Bekæmpelse​
Er du træt af at se din have blive ødelagt af muldvarpe?
+45 42 48 67 78

Har du Muldvarpe i Norddjurs?

Hos Muldvarpemanden.dk er vi stolte af at tilbyde vores pålidelige og effektive service til Norddjurs-området og omegn. Vi er eksperter i at fange og fjerne muldvarpe og mosegrise ved hjælp af vores fosforbrinte-baserede metoder, der er både effektive og skånsomme over for miljøet.

Selvom vi har vores hovedkvarter i Ans, betyder det ikke, at vi ikke kan komme ud til Norddjurs for at hjælpe dig med at fjerne disse dyr fra din have eller marker. Vores serviceområde strækker sig langt ud over vores hovedkontor, og vi vil sørge for at komme ud til dig, uanset hvor i Norddjurs-området du bor.

Bestil

Bestil via muldvarpemanden.dk

Vent

Vi køre hjem til dig.

Bekæmp

Vi bekæmper skadedyrene.

Bestil online

Efter du har bestilt, sender vi dig en SMS, og aftaler nærmere. betales viabankoverførsel  eller Kontant. Efter arbejdet er udført vil du få din kvitering på mail.
Muldvarpemanden har fanget en muldvarp

Bekæmpelse af muldvarpe i Norddjurs

Vi gør det let for dig at bestille vores ydelser på vores hjemmeside, muldvarpemanden.dk. Efter afgivelse af din bestilling vil du modtage en besked, hvor vi aftaler nærmere omkring tid og sted for fangsten. Vi vil altid gøre vores bedste for at sikre, at du får den bedste service og oplevelse.

Vi er dedikerede til at sikre, at vores kunder er tilfredse med vores arbejde. Vores kundeservice er i top, og vi vil altid besvare dine spørgsmål og give dig rådgivning og vejledning om, hvordan du kan forhindre fremtidige problemer med muldvarpe og mosegrise.

Skal vi Bekæmpe dine muldvarpe?

Så hvis du oplever problemer med muldvarpe eller mosegrise i Norddjurs-området, så tøv ikke med at kontakte Muldvarpemanden.dk. Vi vil arbejde tæt sammen med dig for at finde den bedste løsning til dit problem og sørge for at fjerne disse dyr og genoprette din have eller marker til deres tidligere skønhed. Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål og give dig et uforpligtende tilbud, så kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at slippe af med disse graveivrige dyr.

Hvad siger vores kunder?

Fremragende
På basis af 12 anmeldelser
niels larsen
niels larsen
2024-03-24
Vi havde mange huller i græsplænen forårsaget af mosegrise, efter at have haft besøg af Muldvarpemanden for en uge siden er der stadig ikke spor af mosegrise, så en anbefaling herfra.
Bjarke Faarup
Bjarke Faarup
2024-03-21
Hurtig og effektiv hjælp, de små sataner ødelægger konstant haven her, men muldvarpemanden får dem op af jorden, se beviset
Flemming Juul
Flemming Juul
2023-11-24
En dejlig oplevelse, det virkede bare. Kan anbefales til andre, jeg har haft mine kampe med de små terrorister, tak til Muldvarpemanden. Hilsen Flemming fra Jaungyde.
Hanne Sørensen
Hanne Sørensen
2023-11-24
Muldvarpemanden er imødekommende og serviceminded. Hans arbejde er veludført, og han følger op på sit arbejde og ,sikrer at vi som kunder er tilfredse. Kan kun anbefale firmaet.
Erik Frølund
Erik Frølund
2023-09-28
Lynhurtig udrykning. Effektiv bekæmpelse, god service til rimelig pris.
bjarne nørtoft
bjarne nørtoft
2023-07-27
Det var udmærket
Steen Mølsted
Steen Mølsted
2023-07-25
Har da aldrig oplevet mangen til ond person :) han slog jo muldvarpen ihjel :) Og tusind tak for det
Jørgen Hede Sejbjerg
Jørgen Hede Sejbjerg
2023-07-24
Muldvarpene er væk👍
Simon Haunstoft
Simon Haunstoft
2023-06-17
Jeg havde problemer indendørs med skægkræ og myrer. Udendørs døjede jeg med myrer og muldvarper. Jeg kontaktede Muldvarpemanden.dk, som kom samme eftermiddag og nu 4 uger efter har jeg ikke set skyggen af myrer, skægkræ eller muldvarper. Det er alle pengene værd at få et visit af muldvarpemanden. Jeg fik anbefalet dem af min nabo, som har købt en helårs pakke og er meget tilfreds.

1 thought on “MuldvarpeBekæmpelse Norddjurs”

  1. Pingback: Blog - Bekæmpelse af Muldvarpe og mosegrise

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tak for din bestilling​

Din bestilling er modtaget!

Vi kontakter dig inden længe

I mellem tiden kan hoppe ind på vores FAQ side for “spørgsmål og svar”