fbpx
Skive Muldvarpe Bekæmpelse​
Er du træt af at se din have blive ødelagt af muldvarpe?
+45 42 48 67 78
Skive Muldvarpe Bekæmpelse​
Er du træt af at se din have blive ødelagt af muldvarpe?
+45 42 48 67 78

Har du Muldvarpe i Skive?

Muldvarpemanden.dk er din pålidelige partner, når det kommer til at fange og fjerne muldvarpe og mosegrise i Skive og omegn. Vi har mange års erfaring og er eksperter i at fange disse graveivrige dyr ved hjælp af vores fosforbrinte-baserede metoder, der er skånsomme og effektive.

Vi er baseret i Ans, men vores serviceområde strækker sig langt ud over det, og vi vil sørge for at komme til dig i Skive-området, uanset hvor du bor. Vi er altid mobile og klar til at rykke ud for at hjælpe dig med at fjerne muldvarpe og mosegrise fra din have eller marker.

Bestil

Bestil via muldvarpemanden.dk

Vent

Vi køre hjem til dig.

Bekæmp

Vi bekæmper skadedyrene.

Bestil online

Efter du har bestilt, sender vi dig en SMS, og aftaler nærmere. betales viabankoverførsel  eller Kontant. Efter arbejdet er udført vil du få din kvitering på mail.
Muldvarpemanden har fanget en muldvarp

Bekæmpelse af muldvarpe i Skive

Vores mission er at give dig den bedste oplevelse, mens vi hjælper dig med at løse dit problem. Du kan nemt bestille vores ydelser på vores hjemmeside, muldvarpemanden.dk, og efter afgivelse af din bestilling vil du modtage en besked, hvor vi aftaler nærmere omkring tid og sted for fangsten.

Vi er dedikerede til at levere den højeste kvalitet af service og at holde vores kunder tilfredse. Vores kundeservice er altid til rådighed, og vi er glade for at besvare dine spørgsmål og give råd og vejledning om, hvordan du kan beskytte din have eller marker mod disse dyr i fremtiden

Skal vi Bekæmpe dine muldvarpe?

Så tøv ikke med at kontakte Muldvarpemanden.dk, hvis du oplever problemer med muldvarpe eller mosegrise i Skive og omegn. Vi vil hjælpe dig med at fjerne disse dyr og genoprette din have eller marker til deres tidligere skønhed. Vi er altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud og vil arbejde tæt sammen med dig for at finde den bedste løsning til dit specifikke behov.

Hvad siger vores kunder?

Fremragende
På basis af 12 anmeldelser
niels larsen
niels larsen
2024-03-24
Vi havde mange huller i græsplænen forårsaget af mosegrise, efter at have haft besøg af Muldvarpemanden for en uge siden er der stadig ikke spor af mosegrise, så en anbefaling herfra.
Bjarke Faarup
Bjarke Faarup
2024-03-21
Hurtig og effektiv hjælp, de små sataner ødelægger konstant haven her, men muldvarpemanden får dem op af jorden, se beviset
Flemming Juul
Flemming Juul
2023-11-24
En dejlig oplevelse, det virkede bare. Kan anbefales til andre, jeg har haft mine kampe med de små terrorister, tak til Muldvarpemanden. Hilsen Flemming fra Jaungyde.
Hanne Sørensen
Hanne Sørensen
2023-11-24
Muldvarpemanden er imødekommende og serviceminded. Hans arbejde er veludført, og han følger op på sit arbejde og ,sikrer at vi som kunder er tilfredse. Kan kun anbefale firmaet.
Erik Frølund
Erik Frølund
2023-09-28
Lynhurtig udrykning. Effektiv bekæmpelse, god service til rimelig pris.
bjarne nørtoft
bjarne nørtoft
2023-07-27
Det var udmærket
Steen Mølsted
Steen Mølsted
2023-07-25
Har da aldrig oplevet mangen til ond person :) han slog jo muldvarpen ihjel :) Og tusind tak for det
Jørgen Hede Sejbjerg
Jørgen Hede Sejbjerg
2023-07-24
Muldvarpene er væk👍
Simon Haunstoft
Simon Haunstoft
2023-06-17
Jeg havde problemer indendørs med skægkræ og myrer. Udendørs døjede jeg med myrer og muldvarper. Jeg kontaktede Muldvarpemanden.dk, som kom samme eftermiddag og nu 4 uger efter har jeg ikke set skyggen af myrer, skægkræ eller muldvarper. Det er alle pengene værd at få et visit af muldvarpemanden. Jeg fik anbefalet dem af min nabo, som har købt en helårs pakke og er meget tilfreds.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tak for din bestilling​

Din bestilling er modtaget!

Vi kontakter dig inden længe

I mellem tiden kan hoppe ind på vores FAQ side for “spørgsmål og svar”